Meer resultaten voor magento

 
magento
Nederlandse Magento Community Dutchento.
Magento bedrijven Nederlandse Magento partijen. Beginners Je eerste stappen met Magento. Magento demo Probeer Magento eerst uit! Systeemeisen Wat heb je nodig voor Magento? Downloads Magento core downloads. Vertalingen Nederlandse Magento vertalingen. Magento FAQ Veelgestelde Magento vragen. Gevorderden Als je Magento al een tijd gebruikt.
80s Interactive: Magento en TYPO3 is onze expertise!
Online succes met Magento 2 Typo3. Webwinkels, websites voor het MKB of voor u als ZZP-er, de specialisten van 80s Interactive draaien nergens hun hand voor om. Heeft u speciale wensen voor uw website die niet standaard in een website te vinden zijn?
Magento Guapa E-commerce.
Update, Upgrade of Migratie naar Magento 2. Einde support Magento 1. Magento 2 B2B demo videos. Magento 2 demo videos. Magento en GDPR. Advanced Reporting B2B data in Magento BI. Magento 2 extensie, goedkoop is soms duurkoop. Magento Commerce Cloud.
Adyen-betaalplugin voor Magento Adyen.
De Adyen-betaal-plug-in voor Magento werkt meteen goed, waardoor je minder tijd kwijt bent aan de training en implementatie. Breid snel uit naar nieuwe markten en start direct na de integratie met het accepteren van betalingen. Eén integratie, al het beste van Adyen.
Magmodules Magmodules haal meer uit Magento met onze extensies.
In samenwerking met ABN Amro: deze extensie is ontwikkeld in opdracht van en in samenwerking met ABN Amro. Verhoog de conversie: door de bezoeker nog sneller te laten afrekenen verhoog je de conversie. Klantgegevens in Tikkie: betaal en aflevergegevens staan in de Tikkie-applicatie: de klant hoeft ze niet nog eens in te geven. Magento 1 Magento 2: de integratie is beschikbaar voor zowel Magento 1 als Magento 2. Magento 1 extensies. Het complete overzicht van onze Magento 1 extensies op één pagina Bekijk onze Magento 1 extensies. Magento 2 extensies. Het complete overzicht van onze Magento 2 extensies op één pagina Bekijk onze Magento 2 extensies. Magmodules ontwikkelt extensies voor onder andere.: Magento Marketplace profiel. Magento 1 extensies. Magento 1 Rich Snippets Suite. Magento 1 Winkelbeoordeling. Magento 1 Google Shopping Feed. Magento 1 Beoordeling herinnering. Magento 1 Responsive Galerij. Magento 1 Alternate Href Lang. Magento 1 Voorraad voorspelling.
Shopware en Magento: een vergelijking vanuit gebruikers gezien Emerce.
Een grote verandering voor het platform dat ook in Nederland voet aan de grond krijgt. Een migratie naar Magento 2: hoe pak je dat aan? De meeste Magento-gebruikers zullen op korte termijn moeten nadenken over een migratie naar Magento 2 de nieuwe versie van het e-commerceplatform.
BTW instellen in Magento 1.x Indigo Magento specialist Den Haag.
Magento Magento webshop. Migratie Magento naar WordPress WooCommerce. Nieuws en tips. Je bent hier: Home / BTW instellen in Magento 1.x. BTW instellen in Magento 1.x. Handleiding BTW instellen in Magento. BTW instellen in Magento is nog niet zo eenvoudig.
Specialistische Magento hosting voor Webshops en e-commerce.
Binnen 1 jaar was de e-commercesoftware al meer dan 1 miljoen keer gedownload. In 2009 is Magento Enterprise Edition verschenen, een betaalde versie van Magento die met name wordt gebruikt door grote bedrijven en websites. In juni 2011 is Magento overgenomen door eBay.
Magento 2 Voordelen, nadelen en alternatieven.
Magento 2 Voordelen, nadelen en alternatieven. Met de komst van Magento 2, nu ruim twee jaar geleden, heeft Magento een belangrijke stap gezet om een wereldspeler te worden op het gebied van webwinkelsoftware. De opvolger van Magento 1 is duidelijk stabieler en sneller en biedt bovendien diverse moderne development technieken.
Magento Commerce platform XSARUS Digital Commerce.
XSARUS ontwikkelt sinds 2014 e-commerce oplossingen op basis van het Magento platform. De eerste versie van Magento heeft in het XSARUS productportfolio nooit een dominante positie kunnen verwerven vergeleken met het krachtige in-house ontwikkelde TableTop, maar met de komst van Magento 2 is dat beeld veranderd.
Magento Yuki online boekhouden.
Magento specialist Ivisual koppelt je magento webwinkel heel eenvoudig rechtstreeks aan de Yuki boekhouding. Het is zo gedaan en scheelt een berg werk. Alle verkoopfacturen worden bijvoorbeeld automatisch in je boekhouding gezet. Ook handig: in Yuki kun je online precies bijhouden hoe je winkel het doet.

Contacteer ons